Ca la Cova

Ca la Cova
de pares a fills
A Ca la Cova som mestres artesans alimentaris de la carnisseria, de la cansaladeria i de la xarcuteria. Aquest negoci familiar, que va néixer a Vimbodí i Poblet el 1937, està regentat, actualment, per la Natàlia, una mestra artesana que no només representa la tercera generació, sinó que a més compta amb més de trenta anys d’experiència professional en l’ofici.
Meticulosa, apassionada i dedicada en cos i ànima a la seva professió, ningú com ella per a recuperar les arrels del negoci familiar.
Al nostre obrador, que data del 1937, hi treballem un equip de mestres xarcuters artesans i professionals de l’ofici. Ens dediquem a elaborar i preparar tota classe d’embotits i carns fresques, de forma artesanal, sense presses i amb molta cura. Val a dir que en algunes d’aquestes preparacions hem mantingut les receptes originals, que han anat passant de pares a fills, i que avui ens permeten gaudir del sabor i de la qualitat de sempre
des de
1937
des de
1937
Ca la Cova és un negoci familiar sorgit de la il·lusió, la passió i l’amor per les coses ben fetes. Artesans de la carnisseria, la cansaladeria i la xarcuteria des del 1937, el nostre principal objectiu ha estat sempre poder oferir, als nostres clients, productes de la millor qualitat.
Al llarg dels anys, hem treballat d’acord amb els nostres principis, sense presses, amb productes de proximitat i amb tècniques tradicionals que garanteixen el sabor de sempre.
Avui, tradició i innovació s’uneixen per oferir no només els productes ‘de tota la vida’, sinó també propostes més innovadores, que són les que establiran les bases d’una carnisseria i xarcuteria d’autor.
Com diu la Natàlia, ‘Innovem, inventem, ens formem i no parem’.
Creativitat artesana
delicatessen a la taula
A l’obrador de Ca la Cova elaborem, de manera artesanal i amb molta cura, totes les nostres preparacions, des de les més antigues i tradicionals fins a les més creatives.
Per nosaltres és important oferir també productes innovadors, que permetin als nostres clients experimentar sensacions gustatives noves, úniques, diferents; prenent sempre com a punt de partida unes matèries primeres de proximitat i de primera qualitat.
Podràs trobar els nostres productes a diferents agrobotigues. I si et ve de gust, podràs tastar-los a la nostra botiga de Vimbodí i Poblet, que també data de 1937, i a les agrobotigues de ‘Fet a la Conca’ a Montblanc i Poblet. T’oferim un tracte proper, t’atenem de manera personalitzada, t’assessorarem en tot el que necessitis i t’ajudem per tal que la teva tria sigui encertada.

Reconeixements i premis

Natàlia Rodríguez Andreu
Mestra Artesana Alimentària · 10 de novembre de 2019